4 In Livsstil

Vab sista dagen före semestern

Vi valde att testa idag & låta Melody få komma till förskolan, för jag tyckte igår att hon verka piggare & började få tillbaka aptiten & sen att hon då hade varit feberfri sen måndag kväll. Så vi tog en chansning om att hon skulle orka.

Vi hade fel.

Större delen av dagen hann gå, men vid 15 tiden så ringde dem till mig & sa att Melody är väldigt hängig & orkar inte vara med på saker & så. Vi båda jobbade till kl 16, så det var ändå inte så mycket tid kvar men dem ville att nån av oss hämtade henne så snart det gick. Då Nico har en bit att köra så blev det att jag fick stämpla ut lite tidigare, ta buss hem, hämta vagn, gå & hämta hem henne.

När jag kom för att hämta henne, sa dem att hon har varit hängig & trött hela dagen & inte velat göra nåt. Hon fick sitta i vagn när dem var ute & när dem testa att låta henne leka själv eller släppte ner henne så ville hon bara komma upp igen. Sitta i vagn eller bli buren var enda alternativet tydligen.

Det var uppenbart för tidigt att låta henne komma dit, att hon inte är kry nog för att orka med förskolan:-/ Tufft blir det ju också när det är så varmt som vi haft det när man inte känner sig bra & är förkyld som hon är. När vi kom hem så dök hon i soffan & somna strax därefter & hon har nu sovit i 1,5 h. Bara inte nattsömnen blir för mycket påverkad nu. Men svårt att hålla någon vaken som är slö & inte kry.

Imorgon skulle det bli min sista arbetsdag före semestern. Nu får jag istället vabba sista dagen, så from nu ska det inte jobbas på några veckor :) Jag lyckades lämna lite mat & fick inte tömt mitt skåp osv, men vi får åka imorgon em/kväll eller i helgen så jag får hämtat det jag ska ha hem. Ska bli så härligt med ledighet

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emilia
  20 juli, 2017 at 20:39

  Usch då, hoppas hon mår bättre snart! <3

 • Reply
  Mirre
  21 juli, 2017 at 08:12

  Hua hua krya på lillan

 • Reply
  Hanna
  24 juli, 2017 at 18:08

  Hoppas att hon mår bättre nu!

  • Reply
   Jeanette
   25 juli, 2017 at 06:24

   Jo, hon är ännu snorig men är piggare och gladare nu :)

  Leave a Reply