2 In family life

Tröttare än tröttast

Sen i eftermiddags har det varit en kamp kan jag lova. Jag har varit​ så himla trött, jag har inget annat gjort än att längta ihjäl mig till sängen :)

Jobbade till kl 16, sen när vi kom hem så lagade jag middag på en gång. Sen åt vi och jag hoppa sen i duschen. Nu har jag krupit ner i sängen med en kopp latte, ska försöka hålla mig vaken en något längre stund. Göra så gott jag kan iallafall. Den extrema tröttheten slog till innan 14 tiden idag, så jag har kämpat några timmar redan.

Ingen lust att somna före barnen ju :) 

Försöker ignorera min lite onda hals också. Börjar kännas som en liten ond klump. Var ett tag sen jag var så här trött att jag kan slumra till när som…

Fy, inte för att den här ovanliga trötthet behöver betyda att jag är på gång att bli sjuk, men kan inte låta bli att få den tanken. Få hoppas det räcker att jag ser till att sova mer timmar i natt (omöjligt att sova mer än 5 h mellan kvällskift och dagskift). 

Isabelle och Melody flamsar och leker, men det närmar sig läggdags nu för Isabelle och när hon lagt sig brukar även Melody komma till ro :)

Dags att ta tag i lite kvällsbestyr och få nattat barn sedan. Så får vi se om det blir rekord tidig läggdags för mig på länge :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirre
  16 maj, 2017 at 21:01

  Ohh vad jobbigt då man blir sådär trött, jag var också trött idag, jag fick gå börja städa och feja så jag piggna till

  • Reply
   Jeanette
   18 maj, 2017 at 07:40

   Ja fy, det är jobbigt att bli så sjukt trött. Somnade vid 22 tiden igår också, så det blev två ”tidiga” kvällar för mig. Men behövligt och nu känner jag mig mer utsövd :)

  Leave a Reply