3 In family life

Ska smittan gå runt nu tro

Nu var det måndag igen och dags att ta tag i en ny vecka.

Idag ska Melody få komma till förskolan, nu har hon inte varit där på 8 dagar så jag tror nog hon kommer tycka det blir roligt att få komma dit igen. Väldigt skönt att hon är såpass piggare och kryare igen.

Någon som dock inte är pigg och kry är Nico, han har i helgen varit väldigt förkyld.  Så nu undrar jag ju om smittan ska gå runt till oss andra här hemma :-/ Men ja, inte så mycket man kan göra åt det om det nu blir så.

Jag hade planerat att få mycket tid igår till att få läsa, då jag har påbörjat en bokserie av Sarah J. Maas som heter A Court of Thorns and Roses som ska vara en väldigt bra fantasy serie. Jag har de två första böckerna och den tredje boken släpptes nu 2 maj. Jag har hunnit läsa halva första boken. Men mina läsplaner blev inte som jag hade tänkt.

Istället så ringde mamma och berätta att hon och pappa kommer och hälsar på, så vi fick istället åka igår fm och storhandla för veckan och sen kom dem och var här några få timmar. Så det jag har fått läsa i helgen är bara 7 kapitel :) När jag planerar att få tid till mycket lästid, så är det alltid nåt annat som dyker upp eller kommer emellan. I lördags städa jag, så därför blev det inte mycket läsning då heller.

Något jag måste få fixat är en läslampa vid sängen, för det har jag ännu inte. För nu måste jag tända i taket om jag vill läsa efter vi lagt oss och det kan vara lite störigt för andra som ska sova i samma rum :) Så en läslampa är ett måste att fixa.

Nä, nu ska vi göra oss snart klara för att gå till förskolan.

Önskar er en bra start den här veckan

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Carro
  15 maj, 2017 at 14:23

  Härligt att hon kan gå tillbaks till förskolan! :)

  • Reply
   Jeanette
   15 maj, 2017 at 22:43

   Ja för det är inge vidare när dem är sjuka.

 • Reply
  Mirre
  15 maj, 2017 at 15:56

  Härligt att det verkar piggare och hoppas ni slipper undan

 • Leave a Reply