9 In Barnkläder

Shoppa från Wish

barnkläder

Kikar lite runt på Wish och min första sökning var barnkläder. Finns så mycket fint och gulligt och priserna gör det ju inte mindre lockande :)

Det som är lite dumt är såklart att man aldrig vet riktigt vad man får hem, om det passar bra, om man får rätt stl, om varan ens stämmer överrens med det man har beställt och om man ens får hem varan. Händer ibland att man inte ens får hem det :-/

Jag har inte beställt barnkläder från Wish ännu, men får se om jag testar att göra någon liten beställning.

Något jag dock har testat att beställa från Wish är lite annat till Melody och detta fick jag hem i April. En söt matta till rummet, en fin tygpåse till förvaring av leksaker, en poster (som jag dock ännu inte har fått rama in) och till sist den här söta kanindockan :)

Dessa saker blev jag nöjd med och dockan blev ju melody superglad över. Liknande docka, förvaringspåse och poster finns ju även att köpa från svenska online butiker och då får man ju betala betydligt mer. Postern kosta ynka 9 kr och förvaringspåsen betala jag tex enbart en 50 lapp för.

Ibland har man tur och får bra saker därifrån och medan andra gånger, kanske inte lika bra :)

Har du köpt barnkläder från Wish och blivit nöjd?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Amanda
  15 maj, 2017 at 18:33

  Aldrig köpt nåt därifrån men hört mycket bra saker om den sidan! :D

  • Reply
   Jeanette
   15 maj, 2017 at 22:43

   Både bra och dåligt :)

 • Reply
  Mirre
  15 maj, 2017 at 20:59

  Men oh så fina grejer, jag har beställt från Wish en gång =D

  • Reply
   Jeanette
   15 maj, 2017 at 22:43

   Ibland har man tur och får bra saker :)

 • Reply
  Silly Me
  16 maj, 2017 at 08:43

  Jag har beställt några barnkläder. De var helt ok. :)

  Den påsen har jag kikat på. Är den bra?

  • Reply
   Jeanette
   16 maj, 2017 at 18:02

   Den är väldigt bra och fin tycker jag.

 • Reply
  Emelie
  16 maj, 2017 at 10:58

  Gud så mycket gulliga saker!!

  • Reply
   Jeanette
   16 maj, 2017 at 18:01

   Verkligen :)

 • Reply
  Sanna
  22 maj, 2017 at 10:45

  Åh vad mycket söta grejer! Alltid kul också att köpa lite som kanske inte alla andra har, även om det förstås finns mkt att köpa i Sverige också :)

 • Leave a Reply