Om mig

Välkommen hit

Jeanette Thomsen heter jag och jag är bosatt i mysiga Bohuslän då jag flyttade hit i tonåren år 2001. Lever det typiska familjelivet här :) Jag är gift med Nico, tillsammans har vi tre barn i åldrarna 14, 7 och 1 år. Vi är husägare sen juni 2014 och håller på att renovera huset till vårt eget. Jag jobbar som undersköterska och har gjort det sen 2007.

Bloggen

Jag har bloggat i säkert 8-9 år nu, i perioder har det blivit varit mindre aktivt men på senare tid så har det blivit mer och mer.

jeanettethomsen.se är en livstilsblogg, där jag delar med  av saker och ting som håller mig varmt om hjärtat. Mycket glimtar kring min vardag som mamma blir det då barnen och min familj är det största och mest betydelsefulla som jag har i mitt liv. Sen är detta också en plats där jag delar med mig av inspiration kring saker som jag tycker om och är ett intresse som tex barnkläder, mode för kvinnor och inredning.

Att blogga, fotografera och vara aktiv på social media är en stor del utav min vardag och tar en stor del av min fritid. Trivs mycket med dessa saker och det är kul att jobba med!

Ett annat intresse som jag har och som från i år, 2017 som också kommer få en del utav bloggen är BÖCKER ♥ Förr så tyckte jag om att läsa böcker, men på senare tid så kom jag helt ifrån det. Valde att titta på film, tv eller läsa bloggar framför att sitta med en bok och läsa. Målet jag har satt för mig själv är att börja läsa igen, finna lugnet av att lägga bort telefonen och hitta tillbaka till läslusten och läsa riktiga böcker igen :)

Har en särskild ketegori som heter Böcker och där finns allt innehåll som är bokrelaterat. Kommer skriva om böcker jag läser, ge bok tips och dela egna bokrecensioner.


PR/Samarbeten

Jag gör gärna samarbeten på bloggen eller på mina social media kanaler så länge det känns relevant för mig, bloggen och mina läsare/följare. Läs vidare på sidan PR/SAMARBETE.

För att ta kontakt med mig, gör du det enklast HÄR.

Jättekul att du har hittat hit och hoppas du kommer tycka om bloggen :)