1 In family life

Namnlappar

Sponsrat inlägg

Dessa underbart söta namnlappar fick jag hem i brevlådan igår från Namnlappar och det var lägligt då Melody börjar idag officiellt på förskolan :)

Igår klistra jag en massa för att märka upp hennes kläder, packa ner extra plagg för förskolan och greja och planera.

Jag ska ärligt säga att när Patrik och Isabelle var små så använde jag inte namnlappar, utan jag använda vanlig penna och fyllde i när namnen slets bort. Men kan säga att dessa namnlappar är ett toppen påhitt och är glad att få använda dessa nu till Melody’s kläder. Det tar ju tid att fylla i namn med penna, att klistra på lappar går fortare.

Gillar verkligen hur enkelt det var att beställa och på hemsidan så visas det tydligt hur ens design blir och klisterlapparna man sen får hem ser precis ut som från hemsidan.

Dem har också strykklappar, men jag rekommenderar dessa klisterlappar.

Man får ark med 120 st för 179 kr.

I samarbete med Namnlappar, så ska jag hålla i en Giveaway på Instagram där DU kan få chans att få designa och få hem namnlappar som detta också. Hur bra som helst!!

Om du har Instagram, men kanske inte följer mig ännu så gör gärna det om detta är en Giveaway som lockar just dig :) Sök efter @jiathomsen så finner du mig. På fredag 10/2 så kör det igång på Instagram, så det är bara att hålla utkik.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mirre - Sweetwords
    7 februari, 2017 at 10:06

    Har också namnlappar mycket smart

  • Leave a Reply