2 In family life

Mitt i veckan

En mysig kväll blev det. Blommor, choklad och hjärtan sammanfattar det bra :)

Imorse fick vi en mycket kall morgonpromenad när vi följde Isabelle till skolan, nu har dock solen kommit upp så det ser ut att bli en fin onsdag. Dock har jag en del tvätt att ta hand om, så det är nåt jag behöver prioritera idag.

Är min lediga dag idag och jag har tänkt höra med svärmor ifall Melody kan vara med henne imorgon eftermiddag, blir runt 3 h till Nico kommer hem för då kan jag jobba imorgon kväll. Sen ska vi prova att hon får vara på förskolan på fredag.

Hon sover bättre om nätterna nu, har inte behövt ge nån Alvedon. Sen är hon lite piggare. Visst är hon väldigt snorig ännu, men känns som att det kommer sitta i ett tag innan det vill ge sig. Så man får nästan gå efter hennes allmäntillstånd känner jag. Är ju inte värre än att dem får ringa jobbet om hon inte verkar orka vara på förskolan. Svårt och veta exakt hur man ska göra när det kommer till barn och förkylningar. Oavsett att jag är trebarnsmamma, så är det vissa saker man aldrig riktigt blir säker på :)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirre - Sweetwords
  15 februari, 2017 at 20:28

  Vilken söt kudde

  • Reply
   Jeanette
   15 februari, 2017 at 22:30

   Ja den är söt :)

  Leave a Reply