2 In family life

Måndag lika med vab

Oj, upptäckte att det är 6 dagar sen jag uppdatera bloggen. Men förra veckan gick i raketfart, det blir ju gärna det när man plötsligt jobbar igen. Heltid dessutom och då blir det plötsligt från att ha mycket tid om dagarna till väldigt få stunder över och den lilla tiden används till att koppla av och sova :) Det tar tid att vänja sig med senare jobbkvällar och tidiga mornar. Jag är tröttare helt klart just nu.

Medan jag hade en jobbhelg, så har Nico tampats hemma med en väldigt förkyld liten tjej. Hon var snuvig under förra veckan, men sen på natten till onsdagen (tror jag det var om jag minns rätt) så börja hon få hosta nattetid. Och sen har det utvecklats innan helgen till en rejäl förkylning och slemhosta. Hon har fått alvedon nu inför natten två kvällar vilket har hjälpt så hon har kunnat sova mindre oroligt och gett oss mer sammanhängande sömn. Annars hade jag nog vart en zombie på jobbet under helgen.

Nico konstatera igår när jag sms:a han under dagen att Melody är inte i form för att komma till förskolan idag, så jag fick förbereda mina kollegor på att jag får vabba nu måndag och tisdag. Onsdag är jag ledig. Så jag är alltså hemma nu från jobbet med en tokförkyld Melody :-/

Bilden är från i fredags och man kan se lätt på hennes ögon hur förkyld hon började bli där. Hon har sina glada stunder ändå där hon verkar opåverkad, men hon är betydligt mer påverkad av detta och mycket tröttare. Magsjukan var ingenting i jämförelse med denna förkylning. Tycker så synd om henne att det skulle komma så tätt bara, endast en vecka mellan magsjukan och förkylning. Hon har sluppit feber så här långt, men det är ju jobbigt ändå.

Så nu är vi bara hemma och myser och tar det lugnt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirre - Sweetwords
  13 februari, 2017 at 20:58

  Ohh ja snuttan syns hon är lite hängig, så söt dock

  • Reply
   Jeanette
   13 februari, 2017 at 23:38

   Få verkligen hoppas hon kryar på sig snart.

  Leave a Reply