0 In Livsstil

Första semesterveckan

Jag lever, jag lovar :) Vet att det har varit för tyst här på bloggen nu den sista veckan, men det är för att när jag har haft tid över för att blogga så har jag lagt tiden på att få igång min bokblogg http://latteandabook.com, ja den är på Engelska då den är riktat mer till utländska läsare då jag läser mycket Engelska böcker. Eftersom jag delar även boktips här, så blev det så.

Första veckan på semestern är klar & det började väldigt bra med varmt & fint väder, så vi var mest utomhus. Sen slutet på veckan & nu över helgen så har det varit sådär, kommit en del regn & så. Men det var nödvändigt för det har varit väldigt torrt & gräsmattan var väldigt gul :)

En sak som är väldigt skönt är att vår altan blev klar förra veckan, vi känner oss mycket nöjda. Den blev större än vad vi trodde först, vi tänkte ju bara att spabadet och ett par solstolar skulle få plats men något större blev det så vill vi ha plats med nåt mer så har vi det iallafall :)

Förutom att göra klar altanen & badat, så har vi roat oss med att umgås en dag hemma hos vänner med barn, då dem har pool så blev det ännu mer bad för Isabelle. Patrik kom hem i torsdags efter att ha spenderat 3 dagar i Göteborg hos sin faster, dem gick bland annat till Liseberg och såg en konsert med Alice Cooper. Nico var gött avundsjuk när Patrik messa han & berätta att han skulle få se Alice Cooper *hihi*

En eftermiddag spendera vi på lekparken i stan, därav ett par bilder tokig & sprang från lekparken :) Melody var heltokig & glad över att få gå ”nästan” loss & leka runt.

28-30 Juli var det Uddevallakalaset & vi gick runt & kika & gick på tivoli i fredags.

I helgen har det varit lugnt, en del filmtittande, jag har läst en hel del vilket inte är mig emot :) Nico fyllde år i söndags dessutom♥ Kan ju lika gärna avslöja att imorgon är det min tur, då är det min födelsedag. Ni som inte vet så fyller vi år med 3 dagars mellanrum :)

Så där, nu har jag fått ihop en liten sammanfattning om hur vår första semestervecka har varit. Ska försöka förbättra mig & inte låta det gå 1 vecka mellan inläggen. Det är endast nu på morgonen som jag har bäst möjlighet att skriva medan hälften av familjen ännu sover.

Hoppas du haft en bra start på den här veckan & själv hoppas jag innerligt att vi kan få lika fint väder igen som vi hade  för en vecka sen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply