2 In family life

Förkylningar, feber och nu magsjuka

Detta sammanfattar vår början på februari :-/

Jag och Nico är förkylda som ni redan vet, igår så mådde inte Isabelle bra igen och ville stanna hemma från skolan så det fick hon göra. Hon mådde som förra veckan, hon sov en del på fm och hon hade temp sen på kvällen. Ingen större aptit.

Inatt runt 3 tiden så börja Melody hosta och hulka när hon sov, jag studsade ur sängen och fick satt henne upp så hon fick spy upp det och sen fick vi tvätta, byta på henne och byta hennes sängkläder.

Vid 4 så hade hon lite svårt att sova och jag tänkte att välling kunde hjälpa. Ingen bra idé kan jag ju säga :(

Hon drack, men hela flaskan kom upp igen på henne, på mig, i sängen och på golvet. Jag visste inte vart jag skulle börja. Andra omgång av tvättning av både henne och mig och Nico fick tvätta av på övriga ställen och vi fick stå och byta våra sängkläder.

En underbar natt! 

Efter allt ståhej så lyckades vi somna om och jag vaknade strax efter 8. Vid halv 10, så var det Isabelle’s tur och då började hon kräkas :( Det blev ett par fulla tvättmaskiner idag kan jag ju säga.

Nico är hemma från jobbet för att hjälpa till. Nu har det varit lugnt iallafall och Melody har på fm ändå varit glad och haft lite energi att leka. Hon åt lite smörgås förut som hon har fått behålla, men Nico har handlat lite och vi byter ut till majsvälling från fullkorn för det är snällare mot magen. Nu sover hon dock och Isabelle håller sig på sitt rum och är mest i sängen.

Usch, nu hoppas vi att det inte bryter ut på oss andra men risken är ju stor tyvärr :-/

Jag ska nu passa på att skura båda våra wc medan Melody sover.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirre - Sweetwords
  3 februari, 2017 at 15:00

  Men vad utsatta ni var då

  • Reply
   Jeanette
   3 februari, 2017 at 15:19

   Allt på samma gång känns det som. Bara att bita ihop :)

  Leave a Reply