2 In family life

En lördag med energi

lördag

God eftermiddag!

Idag har vi haft en lördag med energi, känns väldigt skönt. Dels så är Melody piggare och gladare, hon har hosta och så ännu men hennes allmänna mående är mycket bättre.

Sen har jag fått städat huset idag, fått gjort det värsta som behövdes. Rengöra köket, damma, dammsuga och svabba alla golv. Isabelle ville så gärna dammsuga (vilket är nåt hon aldrig har velat göra förut, då hon har hatat dammsugare:)), men idag ville hon göra det och hjälpte mig att dammsuga nedervåningen medan jag städa i köket. Nico har snickrat i hallen medans vi har städat.

Vi åkte också till systemet innan dem stängde, så vi kan få oss lite vin ikväll. Sen köpte vi plockmat och lördagsgodis. Vi tänkte gotta oss med vin och plockmat till Eurovision ikväll :)

Men nu får det vara färdigt med nytta idag!

Hur har din lördag varit hittills?

När jag i förmiddags plocka undan i Melody’s rum och skulle sätta hennes ena gosedjur på plats, så fick den absolut inte sitta ifred på byrån ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirre
  14 maj, 2017 at 09:20

  Så fin byra och bänk, samt så skönt att fått undanstädat mycket

  • Reply
   Jeanette
   14 maj, 2017 at 09:55

   Tack. Vi måla om gamla möbler när vi fixa hennes rum, så hon har två byrån till kläder. Den kistan gjorde svärmor när hon var barn :)

  Leave a Reply