3 In family life

En dag med sommarvärme

Alltså hur underbart är det inte att dagen som jag är ledig den här veckan, så blir det  sommarvärme ♥ Temperaturen visade dryga 25 grader när jag och barnen skulle gå till Isabelle’s skola för drygt 1 timme sedan. Det var bara att ta på oss skorna, strunta i jackan och bara gå :)

Det skulle dock enbart bli så här varmt idag, så man får passa på att njuta. Lite sol är det, men verkar bli mer och mer moln så jag vet inte om vi får mycket sol dock.

Tog den här söta bilden på Texas som tittar in och Melody som tittar ut

För någon månad sen så fixade vi en inhägnad på sidan av huset till katterna, så deras ingång är detta fönster i vardagsrummet. Finns en ramp och nåt bord precis utanför som dem kan klättra på och en större plats där dem kan vara utomhus.

Det tog sin tid innan Texas vågade vara ute längre stunder, då dem inte är vana att vara ute. Ragge därimot har varit lite tuffare och vågar mer, men dem båda blir dock skraja när det åker förbi stora lastbilar eller tex brandbil/ambulans och då vill dem in så fort som bara den :) Tanken var att dem skulle få enbart vara innekatter, men då vi kom på den idén att vi kunde ordna en uteplats till dem så beslutade vi att det skadar inte att dem får vara ute också.

I eftermiddag ska jag, Isabelle och Melody hälsa på Isabelle’s gamla förskola och som kommer bli Melody’s nya förskola i Augusti :) Det ska vara infoträff för kommande föräldrar och barn och sen efteråt har dem en vårfest som vi kan få stanna och vara med på om man så vill. Även om jag känner till den bra, så kan det ändå vara bra att gå så Melody kan få en ”förtitt” :)

För övrigt blir den lugn torsdag för oss.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mirre
  18 maj, 2017 at 08:46

  Underbart det ska vi också få i helgen, skulle fått det idag och imorrn med, men verkar ha ändrat sig där

 • Reply
  Linda
  18 maj, 2017 at 18:50

  Så underbart med värme synd att det har blåst så bara! Gullig bild. Texas heter vår hund;)
  SVar: Hihi tack så mycket fina du!

  • Reply
   Jeanette
   19 maj, 2017 at 11:39

   Ja, inte dumt alls. Trodde det skulle bli kallare idag igen, men solen skiner ju nu och varmt är det :) Synd att man ska jobba.

  Leave a Reply