4 In Livsstil

33 år, Övernattingsgäst, Fudge, Ost & Vin

Rubriken reflekterar de sista dagarna ganska så bra. I onsdags fyllde jag år & spenderade dagen endast med familjen. Inget större firande blev det, men är nöjd då jag föredrar att ha det lugnare :) I onsdags startade årets internationella matmarknad också, den pågår mellan 2-5 augusti (så idag är sista dagen) & det här är en marknad som pågår och flyttar sig mellan olika städer i Sverige. Det är en marknad där man får chans att testa på mat som man aldrig annars äter & det är olika matrelaterade stånd. Det är mycket man vill prova på eller köpa när man går där & tittar :)

Vi gick ner till stan på onsdag em & kikade mest runt & då köpte vi endast 8 sorters salami.

I torsdags kom Isabelle’s bästa vän hit & skulle sova över till igår, vi var bla på Stellas Lekland & sen höll tjejerna igång långt ut på natten. Dem hade för roligt & det är förståligt att det är svårt att få två flickor att komma till ro & be dem lägga sig när dem har fullt upp med att ha kul ihop. Sömnen blev så där kan jag säga & dem var gött trötta igår :)

fudge

När hennes kompis hade blivit hämtad, så drog vi ner till stan & gick ännu en sväng på markanden. Det var för mycket folk i onsdags då vädret var något bättre så det var svårt att komma åt & titta i alla stånd & så. Igår var vädret mer ostadigt & vi chansa på att det var lite mindre folk & mindre köer.

Det var det också & det var lite lättare att komma fram. Vi fick köpt med oss 4 olika dessert ostar, ännu en paket med 8 olika salami & sen plockade jag med mig ett litet gäng med fudge. Jösses så många olika fudge sorter det fanns, hade lätt kunnat tagit en av varje men då hade kostnaden dragit iväg :)

Igår kväll så gotta vi oss med att avsluta 4 säsongen av The 100, äta ost & kex & ett par glas vin efter att Melody nattades vid 20 tiden.

Har ännu inga planer för idag. Jag & Melody är dem enda som ännu är vakna & vi gick upp vid kl 7.30 när Melody hade sovit klart. Jag & Nico la oss vid 1.30 inatt, så därför sover han ännu misstänker jag :)

Det enda jag vet är att jag ska hjälpa Patrik med att färga sitt hår svart. För ett par dagar sen sa han att han är sugen på det & fråga om han fick lov att färga sitt hår svart.

Han gick själv en sväng till stan igår på fm & sen kom han hem & berätta att han hade köpt svart hårfärg. Jag hoppades väl att han hade valt toning, men nä…han kom allt hem med permanent hårfärg :) Samtidigt så vet jag att jag själv började testa på med att färga håret från det att jag var 12 år, han fyller 15 år i år så jag förstår om han vill testa på nåt nytt!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mirre
  5 augusti, 2017 at 21:35

  Spännande, svart är ju ändå en skarp färg, samt grattis till dig i efterskott =D

  • Reply
   Jeanette
   8 augusti, 2017 at 09:07

   Jo, det blir ju en drastisk förändring från mörkblond till svart, men jag är glad att han väntade till efter han hade klippt sig. Hade inte velat att han färgade håret svart när han hade så långt innan sommaren :)

 • Reply
  Sanna
  7 augusti, 2017 at 14:00

  Låter som ett par mysiga dagar ni har haft.

  Och angående svart hårfärg! Det var det första jag experimenterade med jag också. Köpte en billig svart från Schwarzkopf när jag var 12 år och färgade mot mammas vilja mitt underhår svart. Gud, det blev så slitet efter det, helt sjukt. Men nu älskar jag att få färga håret hemma. Visst, hade varit så lyxigt att gå till frisören och göra det också, men det är en lyx som jag valt att inte ha i min budget. Istället grejar jag ofta hemma. Det blir ju oftast bra i alla fall, hihi.

  • Reply
   Jeanette
   8 augusti, 2017 at 09:03

   Jag färgade mycket håret i tonåren också, det första jag färgade till var mer åt det vinröda/bruna hållet och blev snyggt som tur är. Var också 12 år, men fick tillåtelse av mamma att göra det :) Sen har jag vart både, lila, brun, mycket ljusblond och vid ett tillfälle grå i håret *haha* Men för ungefär 4 år sen så slutade jag helt och låter min hårfärg vara. Har enbart slingat det vid nåt tillfälle.

  Leave a Reply