0 In Böcker

24in48 Read A Thon

Jag tog beslutet idag att i helgen ska jag delta i en Read A Thon, min första nånsin :) Den jag ska delta i kallas 24in48 & det innebär att man under 2 dygn ska läsa i 24 h & man får fördela dessa timmar hur man vill.

Om du vill läsa mer om hur det fungerar kan du göra det på 24in48.com.

När jag först hörde om såna här Read A Thon’s så tänkte jag att jag kommer ju aldrig kunna vara med på sånt, för jag är sällan hemma själv & kan inte få den ro att kunna sitta & läsa böcker non stop i flera timmar med enbart matpauser. Omöjligt liksom när man är småbarnsförälder. Nu har jag ingen aning om detta är ok för alla Read A Thon, men 24in48 tillåter även ljusböcker. Då kände jag direkt att då borde även jag kunna vara med. Lyssna på böcker är inga problem & då blir jag heller inte begränsad, utan kan pyssla med annat samtidigt :)

Så jag har tänkt läsa ut en vanlig bok som jag redan håller på med & sen lyssna på två ljudböcker. Det jag vet nu är att jag ska läsa ut The Shining av Stephen King & lyssna på Geekerella av Ashley Poston. Få se vad mer jag beslutar mig för att läsa. Tänkte dela med mig av ett inlägg om de böcker som blev lästa efter helgen.

read-a-thon

Tur jag har en förstående man som tycker det är ok att jag gör detta *hihi*

Har du gjort nåt liknande förut & varit med i en Read A Thon?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply